Matematik

Potensfunktioner

25. februar 2015 af Paradoks (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem forskrifter for de tre potensfunktioner, hvis grafen går gennem henholdvis

a) (2,5) og (9,22)

b) (3,17) og (16,2)

c) (6,7) og (25,10)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2015 af Soeffi

A) En potensfunktion er en funktion på formen f(x) = bxa. Man skal bestemme a og b ud fra punkterne (x,f(x)) =(2,5) og (x,f(x)) = (9,22).


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. februar 2015 af PeterValberg

Se denne [ VIDEO ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.