Matematik

andengradsligning

05. marts 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal matche andengradsligningen

-11x2+11x-11=0

med den generelle andengradsligning a⋅x2+b⋅x+c=0og bestem koefficienterne:

Hvordan løser jeg denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2015 af Drunkmunky (Slettet)

Du kan bemærke, at , så får du, at a=-11, b=11 og c=-11. Så har du bestemt koefficienterne.


Svar #2
05. marts 2015 af piabing (Slettet)

skal der altid parantese rundt omkring de forskellige tal?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2015 af Drunkmunky (Slettet)

#2

skal der altid parantese rundt omkring de forskellige tal?


Nej, det var for at understrege hvilke tal, der var tale om.


Svar #4
05. marts 2015 af piabing (Slettet)

okay mange tak


Skriv et svar til: andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.