Matematik

integral

18. marts 2015 af heey95 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Jeg ved ikke rigtig hvordan man laver opgaven og har brug for hjælp. Det jeg er kommet frem til er:

Parablens formel: ax^2+bx+c

P1(0;2,25)

P2(-1;2)

P3(1;2)

Vedhæftet fil: mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Den røde parabel g(x) har en forskrift af formen

        g(x) = 2 + a·(x - 1)·(x+1) , -1 ≤ x ≤ 1

hvor a bestemmes af betingelsen

        g(0) = 2,25

De blå parabelstykker f(x) har en forskrift af formen

        f(x) = b·(x - 1,25)·(x + 1,25) , -1,25 ≤ x ≤ -1 ∨ 1 ≤ x ≤ 1,25

hvor b bestemmes af betingelsen

        f(1) = f(-1) = 2 .


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.