Matematik

Hjerting kirke

19. marts 2015 af Simonedich (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Antal kubikmeter beton til støbning af kirketårnet? 

Nogle der ved hvordan jeg regner ud hvor mange kubikmeter beton støbning af kirketornet? 

se vedhæftet billede.

Vedhæftet fil: jjjjjjj.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2015 af hesch (Slettet)

#0:    Eksempel:

Hvis cirkelbuen til højre spændte over 360º, ville den have et grundareal

A = π * ( R2 - r2 ) = π * ( ( 1,15 + 0,15 )2 - 1,152 )

Bestem ud fra målet på 1m hvor mange grader, α , som buen spænder over.

Grundarealet bliver så  A * α / 360º.

Volumen = grundareal * højde.


Skriv et svar til: Hjerting kirke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.