Matematik
Integraler
Please hjælp mig! jeg sidder med en opgave i matematik jeg slet ikke kan finde ud af. Vil høre om der er en der kan hjælpe. Den lyder sådan:
Bestem integralet ∫2(9??2 + 3)????
Svar #1
19. marts 2015 af Imsmart (Slettet)
Den ser helt forkert ud når jeg oploader den. Jeg vedhæfter lige et dokument, hvor det er opgave 3.
Svar #2
19. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)
Opgaven er
0∫2 (9x2 + 3) dx
Find en stamfunktion F(x) til integranden f(x) = 9x2 + 3, og beregn så integralet som F(2) - F(0) .
Svar #4
19. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)
#3
Der er en faktor 3 for meget ind i parentesen; det skal være
= 3 · (23 + 2)
Svar #6
19. marts 2015 af Imsmart (Slettet)
Mange tak for hjælpen!
Har i mulighed for at fortælle mig hvordan man laver opg 4 også? :)
Svar #7
19. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)
#6
Benyt, at hvis F(x) er en stamfunktion til f(x), gælder der F '(x) = f(x). Undersøg, for hvilke af funktionerne dette er tilfældet, og for hvilke det også gælder, at F(1) = 10.
Skriv et svar til: Integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![\int_{0}^{2}\left ( 9x^2+3 \right )dx=\left [3 x^3+3x\right ]_{0}^{2}=3\cdot \left ( 2^3+3\cdot 2 \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/SnidNklb66qcnFrzZZydYw==.gif)
![\int_{0}^{2}\left ( 9x^2+3 \right )dx=\left [3 x^3+3x\right ]_{0}^{2}=3\cdot \left ( 2^3+2 \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/okyqhUuKvfMiZYeRgtaXaQ==.gif)