Matematik

HJÆLP

23. marts 2015 af nadiaChristensen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

1. Evaluate the following double integrals 

§3x2 + 6y2dA 

where R is a rectangle 0 ≤ x ≤ a and 0 ≤ y ≤ b.  


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. marts 2015 af mathon

            \int_{0}^{a}\left [3x^2y+2y^3 \right ]_{0}^{b}\, \textup{d}x=\int_{0}^{a}\left (3bx^2+2b^3 \right )\, \textup{d}x=\left [bx^3+2b^3x \right ]_{0}^{a}=

                                    ba^3+2b^3a=a^3b+2ab^3=ab(a^2+2b^2)

                                           


Svar #2
23. marts 2015 af nadiaChristensen (Slettet)

Er ab(a^2+2b^2) resultatet? Hvordan kan du få det til det


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2015 af beautyL (Slettet)

Hvordan kommer du frem til det ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2015 af beautyL (Slettet)

hvordan kommer du frem til 

[bx^3 + 3b^3x] ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2015 af isabellaKramer (Slettet)

Jeg har lavet dte på følgende måde: se fil 

Vedhæftet fil:dobbelt integrale.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #6
25. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#5

Der er en fejl i dit vedlagte dokument til sidst, da 6/3 = 2, ikke 3, som påstået. Svaret i #1 er korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. marts 2015 af isabellaKramer (Slettet)

Tak:)


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.