Matematik

potensfunktion

07. april 2015 af javad1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvis jeg skal finde a i ligningen 27=3^a, så er a=3. Men jeg forstår ikke hvorfor.

Håber nogen herinde kan fortælle mig hvorfor.


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2015 af SuneChr

33 = 27


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. april 2015 af mathon

                                    27=3^a

                                    \mathbf{\color{Red} 3}^\mathbf{\color{Blue} 3}=\mathbf{\color{Red} 3}\mathbf{\color{Blue} ^a}


Svar #3
07. april 2015 af javad1 (Slettet)

hahahha føler mig virkelig dum, men tak!


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. april 2015 af UG124 (Slettet)

a = \sqrt[3]{27}


Skriv et svar til: potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.