Matematik

Reducér

07. april 2015 af hollybaby (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder og skal lave mine fejl om fra terminsprøven. Har fucket helt op i det med at reducér. 

(a-b)2+2a*(a+b)

Og lige nu kan jeg ikke finde svaret. 

Nogen som er super gode til at reducére? :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2015 af UG124 (Slettet)

(a - b)2 = a2 + b2 - 2ab

Gang 2a ind i (a + b) og reducér færdig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2015 af PeterValberg

(a-b)2 2a(a+b) =
a2 + b2 - 2ab + 2a+ 2ab =
3a2 + b2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.