Matematik

samlede stigning?

12. april 2015 af Jickjack (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey, det er måske et meget nemt spørgsmål, men kan simpelhent ikke sætte det sammen :)

Igennem 3 år har kommunens vækst steget hhv. 1,5%, 2,7% og 0,8%

Jeg skal beregne den samlede vækststigning i perioden :S

Kan nogen hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af Soeffi

Igennem 3 år har kommunens vækst været hhv. 1,5%, 2,7% og 0,8%.

Samlet vækst: (1+0,015)(1+0,027)(1+0,008) -1 = 1,051-1=0,051=5,1%


Skriv et svar til: samlede stigning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.