Matematik

Problemregning

14. april 2015 af Alberto121 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
I en partilederdebat på tv målte man, at Helle Thorning fik taletid i 9 min.
Partilederdebatten tog i alt 1 time.

Hvor stor en procentdel af tiden havde Helle Thorning taletid?

Det er til en problem regning. Helst en udregning også. Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2015 af Toonwire

Procent udregnes således:

x ~\text{ud af }y ~\text{(i procent)} ~= \frac{x}{y}\cdot 100~\%


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2015 af Denforvirredebille (Slettet)

#0 I en partilederdebat på tv målte man, at Helle Thorning fik taletid i 9 min.
Partilederdebatten tog i alt 1 time.

Hvor stor en procentdel af tiden havde Helle Thorning taletid?

Det er til en problem regning. Helst en udregning også. Tak

#1

Procent udregnes således:

x ~\text{ud af }y ~\text{(i procent)} ~= \frac{x}{y}\cdot 100~\%

Husk at enheden ved x og y skal være den samme (minutter)


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.