Matematik

Renteregning

16. april 2015 af Hvalspyt (Slettet) - Niveau: C-niveau

1) Et beløb aftager med 20% om året. Hvor mange procent aftager det med på en måned?

2) Et beløb på en konto fordobles på 10 år. Hvor mange procent vokser beløbet med pr. år?

Det ville være mega fedt hvis I kunne hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af mathon

1)

                     1-r_{m\aa \! ned}=\left ( 1-0,20 \right )^{\frac{1}{12}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2015 af mathon

2)
                   \left (1+r_{\aa r} \right )^{10}=2=\left ( 1+r_{m\aa ned} \right )^{120}


Svar #3
16. april 2015 af Hvalspyt (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Renteregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.