Matematik

POLYNOMIER

22. april 2015 af alhirz1997 (Slettet) - Niveau: C-niveau

for hvilke værdier af c har polynomiet f(x)= -x^2-2x+c

ingen rødder

en rod

to rødder 

skriv intervalformen.

nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2015 af mathon

Rodundersøgelse kræver:

                                -x^2-2x+c=0

ingen rod kræver
                              d<0

én rod kræver
                              d=0

to rødder kræver
                              d>0


Svar #2
22. april 2015 af alhirz1997 (Slettet)

hvad mener de så med at skriv intervalformen? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2015 af mathon

…med kantede parenteser
    eksempelvis
                             x\in \; ]-\infty ;5[


Skriv et svar til: POLYNOMIER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.