Fransk

årstal på frasnsk

24. april 2015 af maria2898 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle sammen, jeg skal lave en vodcast på fransk og kan ikke huske hvordan man siger årstal? nogle der kan skrive udtalen altså med bogstaver på følgende årstal:

- 1958

-1969

-2007

-2012


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2015 af sarah098 (Slettet)

Hej.

deux-mil-douze=2012

deux-mil-sept=2007

dix-neuf-soixante-neuf=1969

dix-neuf-cinquante-huit=1958

Du kan også skrive talet i google oversæt, og få det læst højt ;)

Held og lykke med udtalen.


Skriv et svar til: årstal på frasnsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.