Matematik

Eksamensspørgsmål

12. maj 2015 af Asgeeer (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!

Jeg har et eksamen spørgsmål, som lyder sådan her:

Du skal behandle sammenhængen mellem stamfunktion og bestemt integral, vha summer.
Specielt skal du bevise, at arealet under den positive funktion mellem x=a og x=b er bestemt ved:
\int_{a}^{b}f(x)dx=F(b)-F(a)

Nogle som kan hjælpe mig med svar?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2015 af PeterValberg

Du finder, hvad du søger, på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Eksamensspørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.