Matematik

Integralregning

18. maj 2015 af Finus1304 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har fået til opgave at løse følgende uegentlige integral, men jeg har lidt problemer med at få den løst, er der nogen som har mulighed for at hjælpe mig, ved at vise hvordan opgaven er løst? 

Grænserne er øverst uegentlig og nederst 1 og så er f(x) = (1)/(x+2)dx

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2015 af peter lind

Brug substitution t = x+2  dt=dx


Svar #2
18. maj 2015 af Finus1304 (Slettet)

Jeg ender bare tilbage hvor jeg starter når jeg bruger substitutions metoden?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2015 af SuneChr

\int_{1}^{N}\frac{1}{x+2}\textup{d}x=\int_{1+2 }^{N+2 }\frac{1}{t}\textup{d}t=\ln \left ( N+2 \right )-\ln 3\rightarrow \infty \; \; for\; \; N\rightarrow \infty


Svar #4
19. maj 2015 af Finus1304 (Slettet)

Tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.