Generelt

Dumpet eller bestået??

29. maj 2015 af chfr (Slettet)
Har man dumpet hvis man fik 02 i års karakter skriftlig matematik men 00 i prøven?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2015 af Isabella11

Ja desværre for

(2+0)/2=1


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2015 af alexandersvanholm

Hvar har du fået i din anden årskarakter? Den mundtlige.


Svar #3
29. maj 2015 af chfr (Slettet)

4 mundtlig og mangler en mundtlig eksamen os

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2015 af Isabella11

Så kommer det også an på den karakter du får til den mundtlige eksamen. Hvis du får 2 eller derover til den mundtlige eksamen er du bestået


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2015 af alexandersvanholm

Så er der jo stadig håb forude.

Lad os se. Du har fået 02 i din skriftlige årskarakter, 4 i din mundtlige årskarakter, 00 i din skriftlige eksamen.

\frac{4+02+00}{3}=\frac{6}{3}=02

Det betyder, at du har bestået. Men du fortæller mig, at du også skal op mundtligt. Det vil altså sige, at du mindst skal have scoret et 02 til denne eksamen.


Skriv et svar til: Dumpet eller bestået??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.