Matematik

Funktionsværdier og integralregning

01. juni 2015 af jens12234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg har problemer med denne opgavem, og ved ikke hvordan det er muligt at finde de forskellige funktioner for hhv. f, g og h. 

Denne opagve skal regnes UDEN hjælpemidler. 

Håber der en derude, som kan hjælpe :)

På forhånd tak!

(opgaven er vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2015 af mathon

Af oplysningerne følger:

               f(x)=G(x)

               g(x)=H(x)

       \int_{-1}^{2}g(x)\, \textup{d}x=G(2)-G(-1)=f(2)-f(-1)=10-(-2)=12


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2015 af mathon

      g{\, }'(x)=H{\, }'(x)=h(x)

tangentligning for g(x) i (1,3):
                                                  y=g{\, }'(1)(x-1)+3

                                                  y=h(1)(x-1)+3

                                                  y=6(x-1)+3

                                                  y=6x-3


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2015 af lenepeder (Slettet)

Hej 
Jeg har trukket temaet KRimi 
Og har teksten Pendelverkehr, er der nogen som har haft den i timen, og dermed ligger notater ud, eller bare et resume af teksten 
Skal op imorgen, og ved virklige ikke hvordan jeg skal analysere teksten, please hjælp mig 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. juni 2015 af mathon

Prøv under tysk.


Svar #5
01. juni 2015 af jens12234 (Slettet)

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Funktionsværdier og integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.