Studievejledning

Udd

07. juni 2015 af cocochanel555

Hej alle :)

Nogen der ved om man kan læse til læge efter en batchelor i biomedicin?

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni 2015 af Kasper73

Umiddelbart nej, hvis du læser under "Om det enkelte universitet". Her står der at du skal have en bachelor i Medicin, altså ikke Biomedicin. Du kan også vælge at læse Medicin oveni, og så tage kandidaten bagefter.

https://www.ug.dk/uddannelser/universitetsuddannelser/kandidatuddannelser/sundhedsvidenskabeligekandidatuddannelser/medicin

Men prøv da at tage kontakt til et af universiteterne. Der er sikkert nogle overlappende fag, som du måske kan få merit for, hvis lægegerningen bare er dit kald.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2015 af MaibritG

Nej, det kan du ikke, som #1 også påpeger. Muligvis kan studiet i biomedicin give lidt ekstra points, hvis du søger ind på medicin via kvote 2. Hertil kan det være, at nogle af dine fag kan meritoverføres, hvis du efterfølgende bliver optaget på medicinstudiet.

Du skal dog være opmærksom på, at du har et begrænset antal SU-klip hvorfor, at det ikke nødvendigvis vil være fordelagtigt for dig, at læse biomedicin i x-antal år for at højne dine chancer for optagelse på medicin-studiet. Medmindre, at du selv vil finansiere dele (det SU-mæssige) af din uddannelse.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: Udd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.