Idræt

lodret tyngdepunktsløft

08. juni 2015 af NHHH (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej der ude, jeg skal til idræts eksamen, og undrede mig over hvad det lodrette tyngdepunktslødt burde være for både mænd og kvinder, da jeg ikke kan finde det nogen steder :)

på forhånd tak. Mvh Nicolai. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2015 af mathon

Hvis du ved, hvad tyngdepunktet = massemidtpunktet er, er der vel ingen problemer i et tyngdepunktsløft,
som kræver energien
                                       E_{pot}=\left (m\cdot g \right )\cdot h=F_{tyngde}\cdot h


Svar #2
08. juni 2015 af NHHH (Slettet)

beklager men tror du har misforstået mit spørgsmål, jeg ledte efter et skema over hvorhøjt mænd og kvinder burde komme op, for at ænde i katagorien normal :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2015 af mathon

OK.

            Jeg forsøgte at finde en tabel, men fandt ingen, mens tålmodigheden rakte.


Skriv et svar til: lodret tyngdepunktsløft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.