Matematik

Eksamensspørgsmål

12. august 2015 af Fandango - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen

Sidder og forbereder til skriftlig eksamen hhx mat A

er stødt på den her uden hjælpemidler

nogen der har et hint til hvad jeg kan gøre?

Vedhæftet fil: dec 2014.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. august 2015 af Jerslev (Slettet)

#0: Arealet under grafen er givet ved det bestemte integrale:

A=\int_{0}^{1} f(x) dx = \int_{0}^{1} ax^2 dx.

Du får opgivet, at A = 2. Så har du en ligning, som du kan løse, når du har fundet stamfunktionen.


Svar #2
12. august 2015 af Fandango

du bliver sku lige nød til at vise mig det helt 100 hvordan det skal se ud.

Da jeg ikke helt kan sætte det op


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. august 2015 af Toonwire

Præcis som #1 forklarer:

Løs ligningen

\int_0^1{a\cdot x^2} ~dx=2

Start med at løse integralet


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. august 2015 af Kasperx (Slettet)

Hvordan sletter jeg en kommentar?


Skriv et svar til: Eksamensspørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.