Matematik

Bestem forskrift for f

13. august 2015 af hej7400 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogle hjælpe mig med den? Jeg kan godt finde ud af b,c,d men mangler den første opgave a.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. august 2015 af mathon

ved salg af x stk rundstykker tjenes \left (x\cdot 1{,}50 \right )\; kr

ved salg af y stk birkes tjenes \left (y\cdot 0{,}75 \right )\; kr

ved salg af x stk rundstykker og y stk birkes er den samlede fortjeneste 

               f(x,y)=z=1{,}50x+0{,}75y


Svar #2
13. august 2015 af hej7400 (Slettet)

Nå okay, det var da nemt ;)


Skriv et svar til: Bestem forskrift for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.