Matematik

Andengradsligning

11. september 2015 af hellokitty3 - Niveau: B-niveau

x^2 + 4x - 3 = 0 


Svar #1
11. september 2015 af hellokitty3

Nogen der kan hjælpe mig med denne ligning :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2015 af Budsmoke

http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-c/ligninger/andengradsligningen


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2015 af mathon

a=1
b=4
c=(-3)
d=28=2^2\cdot 7
\sqrt{d}=2\sqrt{7}


Svar #4
13. september 2015 af hellokitty3

Hvor kan det være at du kan omskrive 28 til 2^2 * 7


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2015 af Budsmoke

Fordi 22=2•2=4  :)


Svar #6
14. september 2015 af hellokitty3

neb hvorfor gør du det? 


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.