Matematik

sp.

28. september 2015 af axx2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan −2(x+1)2 = −2x2−4x−2 ?
Kan ikke forstå hvor -4x kommer fra


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2015 af PeterValberg

−2(x+1)2 = -2(x2 + 1 + 2x) = -2x2 - 2 - 4x 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
28. september 2015 af axx2 (Slettet)

#1

−2(x+1)2 = -2(x2 + 1 + 2x) = -2x2 - 2 - 4x 

Tusind tak!


Skriv et svar til: sp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.