Matematik

Differentialkvotienter

01. oktober 2015 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: B-niveau

OPGAVE 1)

På figuren ses grafen for funktifonen f. Aflæs følgende differentialkvotienter: 
f'(-3), f'(3/2), f'(-1), f'(1) og f'(3).

Hvordan gør jeg dette?

Vedhæftet fil: Aflevering 1.6 mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2015 af 123434 (Slettet)

f'(1)

Bestem hældningen i punktet (1,0). Tegn tangenten i punktet (1,0). Tangenten er en ret linje og går gennem punkterne (0,1) og (1,0)

a=(y2-y1)/(x2-x1)

a=(0-1)/(1-0)=-1/1=-1

f'(1)=-1

I må rette mig, hvis jeg er forkert på den.


Skriv et svar til: Differentialkvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.