Matematik
Biomialfordeling?
06. oktober 2015 af
Patrickmarloth (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej jeg har meget svært ved denne opgave...
Sandsynligheden for, at vandstanden ved en bestemt kyst inden for et år er højere end diget, er o,2.
A) Bestem sandsynligheden for, at diget oversvømmes mindst én gang i løbet af 20 år.
B)sandsynligheden for at det ikke oversvømmes
C)hvad må sandsynligheden for oversvømmelse af diget inden for et år højst være, for at sandsynligheden for højst én oversvømmelse i løbet af 20 år er mindst 30%
Sandsynligheden for, at vandstanden ved en bestemt kyst inden for et år er højere end diget, er o,2.
A) Bestem sandsynligheden for, at diget oversvømmes mindst én gang i løbet af 20 år.
B)sandsynligheden for at det ikke oversvømmes
C)hvad må sandsynligheden for oversvømmelse af diget inden for et år højst være, for at sandsynligheden for højst én oversvømmelse i løbet af 20 år er mindst 30%
Svar #1
06. oktober 2015 af peter lind
A) binomialfordeling med p = 0,20, n = 20
A) beregnes eller slås op nemmest ved brug af at P (mindst 1 gang) = 1- P(0 gange)
B) er det også med n = 20 ?
C) Binomialfordeling med n = 20 og p ukendt. Kan findes af uligheden P(0)+P(1) ≤ 0,30
Skriv et svar til: Biomialfordeling?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
