Matematik

Algebra

22. oktober 2015 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe mig med at udregne disse opgaver det haster virkelig!

løs med hensyn til:

k i ligningen: F=k*Dx

T1 i ligningen: Q=A*U*(T2-T1)

v i ligningen: 1/2*m*v2+m*g*h=k 

a i ligningen: y2-y1= (a*x2+b) - (a*x1+b)

tak på forhånd. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. oktober 2015 af PeterValberg

Hvad har du selv forsøgt? ... for du har da forsøgt selv, ikke?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
22. oktober 2015 af Jpz56cwg (Slettet)

Hej Peter. Jeg har forsøgt men det lykkedes desværre ikke og det er derfor jeg søger hjælp her inde på studieportalen. #1


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2015 af PeterValberg

Der er "teknik-hjælp" at hente på denne [ VIDEO-LISTE ] 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.