Matematik

Hjææælp :(

22. oktober 2015 af hjælpsos123456789 - Niveau: 7. klasse

Hej, jeg har en opgave for, som jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte fra og hvordan, håber på hjælp :))

opgaven lyder sådan her:

Sidste år var et hus sat til salg for 1,4 mio. Det blev ikke solgt og sælgeren nedsæt-ter nu prisen til 1,25 mio. kr. Hvor meget er nedsættelsen på i procent?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2015 af PeterValberg

\frac{oprindelig-nuv\ae rende}{oprindelig}\cdot 100\%

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2015 af janusvm (Slettet)

Du udregner den procentvise nedsættelse ved at tage forholdet mellem prisnedsættelsen og førprisen

\frac{1.4\,\mathrm{mio.} - 1.25\,\mathrm{mio.}}{1.4\,\mathrm{mio.}} \cdot 100\%


Svar #3
22. oktober 2015 af hjælpsos123456789

Tusind tak Peter og Janusvm, tak for i svarede på så kort tid. Det er en stor hjælp :)))


Skriv et svar til: Hjææælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.