Matematik

hjælp

22. oktober 2015 af hjælpsos123456789 - Niveau: 7. klasse

Hej, jeg håber der er nogen der vil hjælpe mig med denne opgave:

Danmarks eksport faldt i februar med 2,8%. Den var før på 2,65 mia. kr. Hvor stor er den nu?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2015 af mathon

100\%-2{,}8\%=97{,}2\%=0{,}972

       Eksport_{feb}=0{,}972\cdot (2{,}65\; mia)


Svar #2
22. oktober 2015 af hjælpsos123456789

Tusind tak :))))


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.