Matematik

Tangent

04. november 2015 af NH123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

heyy

Nogen som kan hjælpe med opg. c? Har problemer med, at finde ud af hvordan jeg skal beregne den.

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2015 af mathon

tangentligning i (3,f(3)):

             y=f{\, }'(3)(x-3)+f(3)

             y=-\frac{32}{3}(x-3)+9-50\ln(3)

             y=-\frac{32}{3}x+32+9-50\ln(3)

             y=-\frac{32}{3}x+\left (41-50\ln(3) \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2015 af fosfor (Slettet)

i c skal du løse f(x_0)-f'(x_0)x_0=0, dvs. den den af tangentligningen der ikke har noget med x at gøre skal være 0


Skriv et svar til: Tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.