Matematik

Nulreglen

11. november 2015 af AndersNymark (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvornår kan man bruge nulreglen? Når man har et andengradspolynomium fx?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2015 af peter lind

Hvis du har (x-a)(x-b) = 0 skal mindst en af faktorererne være 0 altså  x-a=0∨x-b=0


Svar #2
11. november 2015 af AndersNymark (Slettet)

#1 Kan den bruges på en andengradspolynomium med c fx så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2015 af peter lind

Ja den kan bruges på et andengradspolynomium. Hvad mener du med c fx


Skriv et svar til: Nulreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.