Matematik

Ensvinklede trekanter

14. november 2015 af jensenshjælp (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogle sjæle som kan hjælpe mig med opg 21? Er på bar bund. Opgaven er vedlagt.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2015 af Soeffi

Skalarfaktoren for ensliggende sider er 1,55 (= 3,1/2,0).

|A1C|/2,4 = skalarfaktoren.

Vedhæftet fil:1640688.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2015 af peter lind

Siderne i den store trekant er 3.1/2 gange så stor som i den lille trekant


Svar #4
14. november 2015 af jensenshjælp (Slettet)

?

Svar #5
14. november 2015 af jensenshjælp (Slettet)

Så kan man bare gange 3,5 i siderne i den lille trekant, og aå får man målene i den store trekant?

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. november 2015 af peter lind

nej skalafaktoren er 3.1/2 =1.55


Svar #7
14. november 2015 af jensenshjælp (Slettet)

Hvordan ved du det? Eller hvordan finder du frem til det?

Svar #8
14. november 2015 af jensenshjælp (Slettet)

A1 - C = 2,4* 1,55 = 3,72

Sådan?

Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.