Bioteknologi

syring af mælk

15. november 2015 af natta1 - Niveau: A-niveau

Jeg skal svare på følgende spørgsmål, og er helt blank angående dem.. nogle der eventuelt kan hjælp??

1. Beskriv hvad der sker i kolben under syringen. kan du identifiere enkelte faser på bakterievækstkurven?

2. forklar hvordan forekomsten af puffer-systemer i mælken fx. phospat og bicarbonat kan påvirke pH-målingerne.

3. hvilke faktorer har indflydelse på bakterievæksten i mælken? hvordan kan yoghurt fremstillingen gå galt?

håber virkelig nogle kan hjælpe!


Svar #1
15. november 2015 af natta1

Slet ikke nogen der kan hjælpe?? /:


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2015 af S28 (Slettet)

Meget af det kan du finde på google, ellers har du sikkert en bog du kan læse dig frem til det. ;-)


Skriv et svar til: syring af mælk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.