Matematik

Integralregning

17. november 2015 af emilie63 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er i tvivl om jeg har gjort dte rigtigt, jeg mangler jo den sidste halvdel af udtrykket f(g(x)) * gI(x), altså gI?(x).

På forhånd tak for hjælpen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2015 af mathon

         \! \! \! \! \! \! \! \! \! \int 2x\cdot (x^2+2)^3\, \textup{dx}=\int (x^2+2)^3\, 2x\textup{dx}=\int t^3\, \textup{dt}=\frac{1}{4}t^4+k=\frac{1}{4}(2+x^2)^4+k


Svar #2
17. november 2015 af emilie63 (Slettet)

Forstår godt din udregning(integration ved substationsmetoden), men kan det passe, at det er det jeg skal udregne -Skal jeg ikke bare finde f(t) og g(x) ?

Og mange tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. november 2015 af mathon

Skal jeg ikke bare finde f(t) og g(x)   Jo


Svar #4
17. november 2015 af emilie63 (Slettet)

Kan godt være det er et dumt spørgsmål, men hvad skal jeg så bruge din udregning til?

Er det fordi jeg skal finde f(t) og g(x) udfra din beregning....altså at f(t)= 1/4tog g(x)=2+x2 


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. november 2015 af mathon

Din besvarelse er udmærket, så jeg tillod mig at gå et lille skridt videre.


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.