Matematik

Integralregning

07. december 2015 af stenkasteren (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa, er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave, jeg har differentieret funktionen og får ved opgave a: f'(x)=-2x+8 og skal indsætte 1 ind på x's plads, kan det passe, hvis ja, hvordan laver man så opg b?

Vedhæftet fil: integral.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2015 af PeterValberg

f' er ikke lig med -2x + 8 (du må have overset kvadratroden af x)

f'(x) = -2x + 4/(√x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2015 af thereseselchau (Slettet)

Svaret til den var 

a) y=2x+5

f'(x)=-2x+\frac{4}{\sqrt{x}}
b) Der skulle du bruge det bestemte integrale i intervallet [1;4] som gav 16.33 ca.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2015 af PeterValberg

#3 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. december 2015 af mathon

b)
                \int_{1}^{4}(-x^2+8\sqrt{x})\textup{dx}=\left [ -\frac{1}{3}x^3+8\cdot \frac{2}{3}x\sqrt{x} \right ]_{1}^{4}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.