Matematik

Lineær vækst

12. december 2015 af lokpæø (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal redegøre for lineær vækst hvad tænkter I jeg kan komme ind over? Jeg har selv tænkt på hældningen a samt skæringen med y-aksen b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2015 af PeterValberg

Jeg skulle mene, at svaret ligger "gemt" i denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2015 af mathon

Lineær vækst er konstant vækst uanset tidspunktet.

                    f(t)=y=at+b

                     \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} t}=a   


Skriv et svar til: Lineær vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.