Matematik

Hjæælp!

14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hey, nogen der kan hjælpe mig med det her matematik jeg kan ikke finde ud af det. 

PS. Skriv hvordan i regnet det ud (regnestykket)


Svar #1
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

Her er regnestykkerne! 

Vedhæftet fil:FullSizeRender.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2015 af mathon

a.
          1{,}17\cdot 10^4=11700

b.
          117\cdot 10^{-2}=\frac{117}{10^2}=117:100=1{,}17

c
          som i a)


Svar #3
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

Tak for hælpen, men kan du ikke lige hjælpe mig med resten? :D 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2015 af mathon

d.
       Forkort først med 1,17. Hvad har du så?


Svar #5
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

Jeg ved det ikke, jeg har det svært med matematik! :( :'(


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2015 af mathon

Hvis du dividerer med 1,17 både i tælleren og i nævneren, hvad får du så?

                            \frac{1{,}17\cdot 10^{12}}{1{,}17\cdot 10^{11}}=\frac{10^{12}}{10^{11}}


Svar #7
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

:D


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. december 2015 af mathon

potensreglen:
                             \frac{a^n}{a^p}=a^{n-p}

                             \frac{10^{12}}{10^{11}}=\; ?


Svar #9
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

Så giver det jo 1


Brugbart svar (0)

Svar #10
14. december 2015 af mathon

Så giver det
                       10^{12-11}=10^1=10        


Svar #11
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

Takker :D


Brugbart svar (0)

Svar #12
14. december 2015 af mathon

e.
            \left ( \frac{1}{10} \right )^2=\frac{1}{10}\cdot \frac{1}{10}=\; ?       Hvordan ganger du to brøker?


Svar #13
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

Det giver 1/100 = 0,01


Brugbart svar (0)

Svar #14
14. december 2015 af mathon

Sådan!


Brugbart svar (0)

Svar #15
14. december 2015 af mathon

f.
          0{,}5^2=\left ( \frac{5}{10} \right )^2=\frac{5}{10}\cdot \frac{5}{10}


Svar #16
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

Er ikke sikker men, er det så 25/100 = 0,25?


Brugbart svar (0)

Svar #17
14. december 2015 af PeterValberg

#16 

Jeps

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #18
14. december 2015 af mathon

g.
        5^{-2}=\frac{1}{5^2}=\frac{1\cdot 1}{5^2}=\frac{1}{5}\cdot \frac{1}{5}


Svar #19
14. december 2015 af mariaberg8210 (Slettet)

1/25 = 0,04?


Skriv et svar til: Hjæælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.