Matematik

Differentialligning

10. januar 2016 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: A-niveau

En venlig sjæl som vil hjælpe mig med opgave b og c. Hvordan bruger jeg panserformlen? Opgaven er vedhæftet som et billede. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2016 af peter lind

Hvis du flytter det sidste led over på venstre side vil du se at a(t) = 42/7000


Svar #3
10. januar 2016 af Daisyangel (Slettet)

Ja, jeg er godt klar over at a(t) = 42/7000 og b(t) = k/7000


Svar #4
10. januar 2016 af Daisyangel (Slettet)

Er det rigtigt sådan som jeg har løst det? Hvis du ser på mit billede, og hvordan bestemmer jeg k


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. januar 2016 af peter lind

Hvorfor ændrer du de 500 til 250 ?.

Find c så y(0) = 85 og løs derefter ligningen y(100) = 80


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.