Matematik

Hej

20. januar 2016 af AM98 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder med en Matematik opgave og har bruge for hjælp jeg forstår ikke rigtigt opgaverne nogle der kunne forklar opgaverne til mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2016 af SådanDa

Det er et helt opgavesæt? Hvad er det konkret du har problemer med?


Svar #2
20. januar 2016 af AM98 (Slettet)

Den første jeg kom til at sende hele sættet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2016 af SådanDa

Du får at vide at sammenhængen kan beskrives med en funktion på formen y=b·xa, vi prøver at sætte observationerne ind:

200=b·1,4a og 300=b·1,7a, det er to ligninger med to ubekendte, så derudfra kan du finde a og b? :)


Svar #4
20. januar 2016 af AM98 (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.