Matematik

Bestem f´(x)

26. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der kan hjælpe med at f´(x) ud fra ligningen f(x) = 2*x^2-x^2+3*x

på forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2016 af mathon

                f(x)=x^2+3x     

                f{\, }'(x)=2x+3


Svar #2
26. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Er svaret så bare f´(x)=2x+3? 


Svar #3
26. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2016 af mathon

Har du skrevet opgaven rigtigt?

                                                         f(x) = 2*x^2-x^2+3*x  ?


Svar #5
26. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

åhh nej. det må i undskylde 

 f(x) = 2x^2-x^2+3x


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. januar 2016 af mathon

og ikke
                  f(x)=2x^3-x^2+3x\; \; ?


Svar #7
26. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

åh shit, det havde jeg ikke set. men jo du har ret mathon... sorry 


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. januar 2016 af Nicklas44 (Slettet)

f'(x)=6x^{2}-2x+3


Svar #9
26. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

mange tak 


Brugbart svar (1)

Svar #10
26. januar 2016 af Nicklas44 (Slettet)

#9

mange tak 

Det ikke så svært, det bare med at slå Differentialkvotienter op og dermed differentiere funktionen :D


Brugbart svar (0)

Svar #11
26. januar 2016 af StoreNord

f(x)=2x^3-x^2+3x\; \; ?             er for nem.

Formelsamlingen kan gemme til de svære.


Skriv et svar til: Bestem f´(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.