Matematik

Decimaltal

29. januar 2016 af Luis2229 - Niveau: 8. klasse

Eksempler på decimaltal? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2016 af mathon

                    12{,}87=\mathbf{\color{Red} 1}\cdot 10^1+\mathbf{\color{Red}2}\cdot 10^0+\mathbf{\color{Red}8}\cdot 10^{-1}+\mathbf{\color{Red}7}\cdot 10^{-2}


Svar #2
29. januar 2016 af Luis2229

Kan du forklarer det? Svar #1


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. januar 2016 af mathon

ciffer-positions-system:            

                                       12{,}87=\mathbf{\color{Red} 1}\cdot 10^1+\mathbf{\color{Red}2}\cdot 10^0+\mathbf{\color{Red}8}\cdot 10^{-1}+\mathbf{\color{Red}7}\cdot 10^{-2}

Ved at anvende komma som adskillelsestegn mellem hele og decimaldele
kan alle potenserne udelades:

                                       1\cdot 10^1+2\cdot 10^0\; \mathbf{\color{Red} +}\; \; 8\cdot 10^{-1}+7\cdot 10^{-2}

                                       12\mathbf{\color{Red} ,}87


Skriv et svar til: Decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.