Matematik

Procentvise ændring

02. februar 2016 af simon19909 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har løst A og B, men har lidt problemer med C.

Håber nogen kan hjælpe.

A)

 m(l)=0,000044*l^2^,^8^3^2^5^5

altså a=2,83.... og b=0,000044

B)

l=87,631

C)

??????????


Svar #1
02. februar 2016 af simon19909 (Slettet)

Man behøver ikke kigge på opgaven, da jeg selv har løst det......

:-)


Skriv et svar til: Procentvise ændring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.