Matematik

Forskrift y=ax

04. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp ønskes til opgaver jeg har opgivet og finde ud af

c) med udgangspunkt i forskrift y=ax  skal du beregne hvad y-værdien er når x=1

d) med udgangspunkt i forskrift y=ax  skal du beregne hvad y-værdien er når x=3

e) med udgangspunkt i forskrift y=ax  skal du beregne hvad x-værdien er når y=18


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af StoreNord

I     y=ax    skal du erstatte x'et med 1, og skrive hvad y så er.


Skriv et svar til: Forskrift y=ax

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.