Matematik

En funktion f er givet ved ....

27. februar 2016 af MariaJK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa

Er dette korrekt?

En funktion f er givet ved f(x) = x^2 + 5x + 1

Bestem f(3)

3^2 + 5*3 + 1 

5 * 3  = 15

15 + 1 = 16

3^2 = 9

16 + 9 = 25

Det vil sige, at svaret er 25? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2016 af xPhiex (Slettet)

Det er korrekt, men det virker underligt, at I ikke bare bruger et matematikprogram til at regne det, hvis du er på B-niveau. Men ja, svaret er rigtig nok.


Svar #2
27. februar 2016 af MariaJK (Slettet)

Det er uden hjælpemidler hehe :) 


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved ....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.