Matematik

differentialligninger

28. februar 2016 af gegge (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogle der kan hjælpe mig i gang med denne opgave? 

mvh gegge

Vedhæftet fil: Opgave 15ab.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2016 af Soeffi


Svar #2
28. februar 2016 af gegge (Slettet)

Hvordan kan du lægge et sceenshot op? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2016 af Soeffi

#2 Hvordan kan du lægge et sceenshot op? :)

Jeg downloader word-filen og tager et screenshot, som jeg så uploader.


Svar #4
28. februar 2016 af gegge (Slettet)

Jeg gør det nok ikke på den rigtige måde så, for jeg har prøvet det flere gange :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2016 af peter lind

Differentialligningen kan løses ved brug af separation af variable.

dy/dt = g(y)*h(t)  dividerer du med dividerer du med g(y) og integrerer på begge sider får du

∫g(y)-1dy = ∫g(t)dt

Her sæt h(t) = 1

Se den logistiske ligning på http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/difflign.html#foerstetiske ligning på 


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2016 af peter lind

#5 en anden metode. Højreklik på billedet og vælg kopier adresse. I studieportalen vælger du du i bjælken over indtastningsfeltet den 3. tast fra højre. Der kommer et vindue op hvor du kan indsætte adressen


Svar #7
28. februar 2016 af gegge (Slettet)

#5

Differentialligningen kan løses ved brug af separation af variable.

dy/dt = g(y)*h(t)  dividerer du med dividerer du med g(y) og integrerer på begge sider får du

∫g(y)-1dy = ∫g(t)dt

Her sæt h(t) = 1

Se den logistiske ligning på http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/difflign.html#foerstetiske ligning på 

er det til spørgsmål a?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. februar 2016 af peter lind

Nej. Det er til b


Svar #9
28. februar 2016 af gegge (Slettet)

jeg forstår ikke hvad du mener i beregningerne


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.