Matematik

Cirkelbue

03. april 2016 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: A-niveau

Der er tre opgaver i den her. Er der nogen der gerne vil hjælpe mig?

Vedhæftet fil: Opgave 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2016 af peter lind

a) Indsæt koordinaterne for A, B og C i cirklens ligning

b) find y(0)

c) find hældningen af tangenten for x=6


Svar #3
03. april 2016 af TingleFinger (Slettet)

#2

a) Indsæt koordinaterne for A, B og C i cirklens ligning

b) find y(0)

c) find hældningen af tangenten for x=6

Hvordan indsætter jeg kordinaterne ind i cirkelens ligning?


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. april 2016 af peter lind

Du erstatter x i cirklens ligning med x koordinaten for det givne punkt og tilsvarende erstatter du y i cirklens ligning med punktetes y koordinat


Svar #5
03. april 2016 af TingleFinger (Slettet)

#4

Du erstatter x i cirklens ligning med x koordinaten for det givne punkt og tilsvarende erstatter du y i cirklens ligning med punktetes y koordinat

Så med A hvor kordinatet er -14,0 skriver jeg så bare -142+(0+17,1)2

Jeg får det til at give 96,41 men jeg ved ikke hvad jeg skal bruge tallet til


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. april 2016 af peter lind

nej du gør ej. Du skriver

(-14)2 +(0+17,1)2 = 22,12


Svar #7
03. april 2016 af TingleFinger (Slettet)

#6

nej du gør ej. Du skriver

(-14)2 +(0+17,1)2 = 22,12

Nåår okay, så forstår jeg.


Skriv et svar til: Cirkelbue

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.