Matematik

Gennemsnitskarakter

12. april 2016 af shain - Niveau: 9. klasse
Hvordan beregner man gennemsnitskarakter
F.eks hvis man har fået

Dansk mundtlig 02

Dansk skriftlig 4

Matematik skriftlig 7

Matematik mundtlig 4

Hvordan beregner man gennemsnit af de karakterer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2016 af Therk

Du finder et gennemsnit ved at summere værdierne og dividere med antal værdier du har.


Svar #2
12. april 2016 af shain

Er det rigtig?

02+4+7+4 =17/2=8,5??

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2016 af Therk

Du har lagt 4 tal sammen, så du skal dividere med 4.

17/4 = 4{,}25.


Svar #4
12. april 2016 af shain

Ok tak

Skriv et svar til: Gennemsnitskarakter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.