Matematik

Hjælp andengradsligning

22. april 2016 af MATHG (Slettet) - Niveau: B-niveau
Bestem den sammenhæng der er mellem tallene a og c når andengradsligning ax^2+2x+c=0. Har Netop en løsning. Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2016 af mathon

                   b^2-4ac=2^2-4ac=0

                                           1-ac=0

                                           ac=1


Skriv et svar til: Hjælp andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.