Matematik

Spejdertelt

27. april 2016 af EmilovichDK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er snart færdig med min matematik opgave. Jeg mangler bare lige denne ene her. Det vil være til stor hjælp, hvis nogen kunne hjælpe. Jeg takker på forhånd


Svar #1
27. april 2016 af EmilovichDK (Slettet)

Det skal lige siges, at min v1 er 32.48 grader


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2016 af mathon

Kræfternes parallellogram giver
resultanten:

      

                          \left |\overrightarrow{R} \right |=\sqrt{\left |{\overrightarrow{F_1}} \right |^2+{\left |{\overrightarrow{F_2}} \right |^2}+2\cdot\left |{\overrightarrow{F_1}} \right |\cdot\left |{\overrightarrow{F_2}} \right |\cdot \cos(v_2-v_1)}


Skriv et svar til: Spejdertelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.