Matematik

Integralregning

27. april 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej alle jeg har behov for lidt startshjælp til 2 opgaver

1 bestem integralt x/1+x^2dx

Den anden opgave er vedhæftet
Vedhæftet fil: image.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2016 af mathon

opgave 1:

                          \int \frac{x}{1+x^2}\mathrm{d}x

     sæt
               u=1+x^2>0   og dermed   \frac{1}{2}\mathrm{\, d}u=x\mathrm{\, d}x


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.