Matematik

Øveopgave

09. juni 2016 af AlmaasHaidari (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan laver jeg følgende opgave :)?

Vedhæftet fil: 2016-06-09.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. juni 2016 af Skaljeglavedinelektier

Indsæt 2 på x's plads i din funktion. 

f(x)=4*5^x\Leftrightarrow f(2)=4*5^2=4*25=100


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. juni 2016 af mathon

beregn 
                f(2).


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2016 af BjarkeHald60 (Slettet)

du sætter bare 2 ind på x's plads i funktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. juni 2016 af nera (Slettet)

f(2)=4*5^2


Skriv et svar til: Øveopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.